/ Allmänt /

Det känns som livet håller fast mig. Bränner mig långsamt med en cigarrett.

I flera dagar, kanske över en vecka, har det krupit i mina armar och ben och jag vet inte vad. Vill ut och springa, gymma, boxas, bli full, kanske gråta. Jag vet inte. 
 
Vill att det ska vara varmt ute, att Brännbollsyran ska gå igång och få stå ute i lerigt gräs, vara full i värmen, och det är ljust som på dagen trots att klockan är två på natten. 
 
Jag har haft en sjukt långdragen förkylning och någon slags inflammation i kroppen länge nu. Förra veckan började bihålorna göra ont, och så fick jag feber i några dagar. Och jag har haft huvudvärk och ont i hela huvudet i några veckor nu, på grund av en visdomstand som måste ut. Som har tvingat sig upp, gjort ont, inflammerat tandköttet, och skjutit alla andra tänder åt sidan så dom är ännu sneare än innan, för att göra plats åt sig själv. 
 
Jag har äntligen börjat gå till en privat tandläkare. Frågar mig själv hela tiden nu varför jag inte gjort det innan. Är uppe i ett högkostnadsskydd för att jag fått gjort så många jävla besök på tandakuten, där dom känner igen mig så fort jag kommer genom dörren. Aldrig mer tänker jag komma dit.
Dom tänker inte operera ut den här tanden när jag är sjuk. Så jag har inte fått träna på hela veckan, måste ju bli frisk. Men det här gör att jag känner mig galen. Jag vill bara ut med energi, det spelar ingen roll hur många promenader jag tar eller vad jag annars gör om dagarna. Jag vill bara slå på något så mina knogar spricker, vill springa på löpbandet så fort jag kan, vill ta ut kroppen i gymmet. Vill bli full och gå ut och jag vet inte vad. Det känns som blodet kliar i mina ådror. 
 
Men snart ska den här tanden ut. Men tror jag också intalat mig att jag känner så här för att jag inte får träna. Jag är rätt säker på att jag kände så ett bra tag innan. Jag måste direkt ha något att göra så fort jag vaknar på morgonen. Blir galen om jag är ledig och inte har planer för dagen. Tar en extra lång promenad, och kommer hem och kan inte bara vara hemma. Måste göra något. 
 
Jag som egentligen tycker mycket om att få ha egentid hemma själv, jag klarar det inte nu. Jag vet inte vad jag ska göra med min tid. Försöker desperat göra planer så fort jag klivit upp. Hittar på något med en kompis, men ändå är ju halva dagen kvar. Väntar ut dagen så man kan gå och lägga sig och dagen får ta slut. Vaknar tidigt nästa morgon och allt börjar om igen. Väntar ut tiden. Det känns inte som att jag har ett liv längre. Jag vet inte varför.
 
/ Allmänt /

Jag fångade faktiskt dagen, men den var inget att ha så jag släppte den och gick och la mig igen.

Denna vecka har bestått av HÄRLIGA saker som tex; inflammerade visdomständer, huvudvärk, förvirrande föreläsningar och någon självklart fika här och där, tack och lov. Men här kommer i alla fall några bilder från de senaste två veckorna! Enjoy.
 
Fint ute påväg till campus någon dag förra veckan. Det var dock innan en jävla massa mer snö invaderade våra gator. Suck ://
 
Några selfies :)))
 
Återigen innan snön kom tillbaks lajvade vi vår och köpte med oss gottiga saker och satt i solen vid älven. 
 
Chokladcroissant DON'T MIND IF I DO.
 
En fika på Brobergs. 
 
Och här en selfie för att försöka visa att jag har tonat håret någorlunda lila. Inser dock att det kanske inte syns alls här. 
 
En bilfärd mot Avion mest för att vi ville ha subwaykakor vill jag minnas? Det går inte att ta en bild med Jossan utan att hon ska se arg ut :(( Men egentligen så älskar hon mig.
 
Och en kväll så tog vi vårt pick och pack och åt sushi på ett ställe vi aldrig vart på, ingen aning om vad det hette dock. Men gott var det, när är sushi inte gott? Så vi hade det bra med sushi och några glas vin, och sedan gick vi och såg Split på bio. Vara full på bio: fantastiskt. Rekommenderar. Split var sjukt bra, SE!
 
Och när filmen tog slut trillade vi in på O'learys och hade det myyyzigt. 
 
Denna helg kommer jag nog behöva ta det lugnt, och är inte taggad över det. Har haft en sjukt långdragen förkylning, lite feber i veckan, och jag måste bli frisk innan jag opererar ut en visdomstand som förhoppningsvis sker nästa vecka. 
 Är fortfarande jävligt skraj över det sedan jag gjorde det förra året. Inte rädd för att ta ut den, men för hur jag mår dagarna efteråt, då jag förra gången blev sjukare än jag typ någonsin varit. Så hoppas det blir en trevligare upplevelse denna gång.
 
Trevlig helg gott folk!
/ Allmänt / Fotografering /

Polaroider, bonsaiträd, skor och resväskor.

Vill ju att denna lilla blöggis ska vara fin men har inte haft lust att fota digitalt på väldigt länge. När det gäller foto så har jag ju analogt nära hjärtat. Men plockade upp min Nikon och tog några bilder, det är synd att jag inte har så många fönster (okej ett) i min lägenhet, för ljus kan ju vara bra att ha. Men men. Här är lite detaljbilder från min lya. Enjoy as much as possible.