/ Allmänt / Resor /

Åre // Snapshots

Spenderat fem dagar i Åre och det har varit en finfin liten minisemester. Här kommer den i bilder.
 
07:00 rullade våran abonnerade buss från universitetet, med sju timmar framför oss innan vi nådde Åre. Jag lyssnade mest på musik och tvångsskedade Josefina som satt bredvid mig <3
 
Det vill säga när hon inte kollade på skidåkning :/ Vet inte hur många ggr man blivit dissad för skidåkning av henne.
 
Hoppar fram några timmar och vi var framme i Åre och vår lägenhet i en stuga mitt i smeten! Första kvällen lagade vi spagetti, drack vin och sånt dära. 
 
Och så hade vi slumberparty. Mysigt pysigt värre. Förutom att en av dessa ^^^^^^^^ pratar i sömnen så att det skrämmer vettet ur en, och den andra gnisslar tänder nåt extremt. Men det gick bra ändå.
 
Och alla andra dagar var vi ute i backen. Så jävla härligt. Här med paus för mackor, läsk och fika.
 
Om kvällarna var det på med mascara och hårspray.
 
Och läppstift såklart.
 
Rätt bra väder hade vi för det mesta också. En del sol och inte så kallt förrens sista dagen. Vi filmade en hel del med Cissis GoPro också, så en film kommer också upp inom några dagar. Stay tuned.
 
Och så kom sista kvällen och vi drog ut till Wersens som har DÖGOD pizza <3 Har ätit där en gång för en del år sedan och det satt fint med ett återbesök.
 
Vi drack drinkar i baren medan vi väntade på vårt bord. Här är Jossan alldeles bejbig. 
 
Och så åt jag en sjukt god historia med rödlök, spenat, championer och en massa annat gött. Sen fortsatte kvällen men det fick jag inga bilder på!