/ Allmänt /

Jag fångade faktiskt dagen, men den var inget att ha så jag släppte den och gick och la mig igen.

Denna vecka har bestått av HÄRLIGA saker som tex; inflammerade visdomständer, huvudvärk, förvirrande föreläsningar och någon självklart fika här och där, tack och lov. Men här kommer i alla fall några bilder från de senaste två veckorna! Enjoy.
 
Fint ute påväg till campus någon dag förra veckan. Det var dock innan en jävla massa mer snö invaderade våra gator. Suck ://
 
Några selfies :)))
 
Återigen innan snön kom tillbaks lajvade vi vår och köpte med oss gottiga saker och satt i solen vid älven. 
 
Chokladcroissant DON'T MIND IF I DO.
 
En fika på Brobergs. 
 
Och här en selfie för att försöka visa att jag har tonat håret någorlunda lila. Inser dock att det kanske inte syns alls här. 
 
En bilfärd mot Avion mest för att vi ville ha subwaykakor vill jag minnas? Det går inte att ta en bild med Jossan utan att hon ska se arg ut :(( Men egentligen så älskar hon mig.
 
Och en kväll så tog vi vårt pick och pack och åt sushi på ett ställe vi aldrig vart på, ingen aning om vad det hette dock. Men gott var det, när är sushi inte gott? Så vi hade det bra med sushi och några glas vin, och sedan gick vi och såg Split på bio. Vara full på bio: fantastiskt. Rekommenderar. Split var sjukt bra, SE!
 
Och när filmen tog slut trillade vi in på O'learys och hade det myyyzigt. 
 
Denna helg kommer jag nog behöva ta det lugnt, och är inte taggad över det. Har haft en sjukt långdragen förkylning, lite feber i veckan, och jag måste bli frisk innan jag opererar ut en visdomstand som förhoppningsvis sker nästa vecka. 
 Är fortfarande jävligt skraj över det sedan jag gjorde det förra året. Inte rädd för att ta ut den, men för hur jag mår dagarna efteråt, då jag förra gången blev sjukare än jag typ någonsin varit. Så hoppas det blir en trevligare upplevelse denna gång.
 
Trevlig helg gott folk!