/ Allmänt / Resor /

--> Stockholm.

På torsdagen förra veckan hoppade jag på ett flyg till huvudstaden för ett par dagar där. På morgonen tog jag en taxi till flygplatsen eftersom flygbussarna hade bestämt sig för att ta en morgonpaus tydligen. Älskar så att vara på flygplatser pga känns alltid som man ska iväg på äventyr.
 
Ett par timmar senare befann jag mig i Stockholm och drack lite rosé på någon uteservering. Här är min nya tatuering förövrigt! 
 
Solen var framme, det var trevligt.
 
Senare på kvällen mötte jag upp några kompisar för lite häng och biljardspelande! Älskar biljard. Vi körde Söderhamnare vs Stockholmare, vi förlora ://
 
Och Stockholm visade sig från sin fina sida när jag promenixade hem till hotellet. 
 
Morgonen efter var hotellfrukken väldigt uppskattad som det brukar vara. 
Den dagen tog vi bland annat en fika på Haymarket. ALLTSÅ. Så jäkla fint därinne. Och åt mitt livs godaste cheesecake. 
Låtsades att jag var i Paris nån gång under 30-eller 40-talet. Allt som fattades var att ha på sig en stor hatt.
 
En av dagarna begav vi oss till Söder för en tur till Fotografiska. Åt först en lunch hos Hermans som var nom.
 
Fotografiska hade några fina utställnigar varav min favorit var den för Irving Penns fotografier. Älskar älskar älskar djurskallar till exempel.
Sprang även på den här herren. Och när vi var klara tog vi en fika högst upp. 
 
Och det var väl ungefär den Stockholmstrippen summerad i några bilder. Dagarna spenderades mestadels ute promenerandes, lite lite shopping, och så åt vi en jävla massa god mat. Till exempel denna löjligt goda sushi.
 
/ Allmänt / Mat / Resor / Vardagsäventyr /

Cava, åska, drakryggar och råttinälvor.

Det här stället må kanske kännas som ett sjunkande skepp för tillfället, men under tiden det är lite tomt här kan man alltid följa mig på instagram, @fannylingman. 
 
Nu kikar vi på lite grejer från sista tiden.
 
Hängde som sagt ett par dagar i stugan lite söderut. Det var soligt men fick också mitt favvo sommarväder dvs regn och åska <3
 
Innan jag åkte hem till Umeå igen så tog vi en tur till Månses, vilket visade sig vara typ världens finaste butik och café i ett. Handlade blommor och åt fika med ett glas cava till i deras växthus. Cava till fikat, BÄSTA. 
 
Sedan åkte jag och Cecilia och hängde hos Jossan i ett par dagar, en timme utanför Umeå. På fredagen carpade vi dagen genom att vandra lite. Förutom att hamna i en lek i kill or be killed med en enorm geting så var det fantastiskt. Här är vi på Drakryggen.
 
Och sedan svettades vi upp för Balberget. Så mysigt när man väl kom upp, drack sprite och åt choklad. 
 
Annars så grillade vi en massa, drack vin och öl och cider, gosade med hundar och spelade poker. 
 För att inte glömma när deras katt Psycho (...) fångade en råtta och lämnade dess inälvor som en liten present till oss på altanen innan middagen. Jag stände in mig med hundarna medans Jossan och Cissi fick ta hand om det. :))
 
Och tillbaks i stan har jag bland annat hunnit med att komma igång med träningen igen efter förkylning, skaffat mig två tatueringar till, och käkat en dögod ratatouille på Rost med Mickan igår.