/ Allmänt / Ytligheter /

Jag lagar inte det som är vackert.

Ny vecka, nytt besök hos tandläkarn! Men idag var nog faktsikt första gången där på ett bra tag, *ta i trä*. Tog bort stygnen och allt såg bra ut. Köpte en gympapåse på Stadium som jag spanat in länge för att fira och promenerade hem muntert i solen.
 
Här är en helt spontan lista på bra grejer just nu:
 
- Är glad på en måndag. Vem är ens det??
 
- Har typ lyckats få ljusgrått hår nu när den lila toningen nästan gått ut. Love it!!
 
- Ska klippa mig imorn och vem är inte taggad på att skaffa en ny frisyr? Break up, ny årstid, nytt liv spelar ingen roll, alltid fantastiskt att reinvent yourself.  
 
- På torsdag morgon åker jag, Jossan och Cissi till Stockholm för en Stockholmsweekend, med bland annat Ed Sheeran i Globen etc etc. SÅÅ TAGGAGGAGGAD!! 
 
/ Allmänt /

Torsdag.

Efter cirkus två veckor av sjukdom är jag back in business. Typ. Kanske.
 
Är i alla fall tillbaks på universitetet. Mycket att göra men nu har vi börjat våran spelutvecklingskurs och det känns som det kommer bli kul. Munnen min kämpar på efter att vi sa sayonara till visdomstanden. Det märks att kroppen är trött efter dom senaste veckorna men om ett par dagar ska jag våga mig tillbaka till gymmet. ÄNTLIGEN!!
 
Är i fullt sjå med att hitta nåt ställe att hänga på i sommar, det vill säga nåt ställe man får lön av, eller kanske en bra liten praktikplats. 
 
Umeå är slaskigt och blött och delvis snöigt, men man kan ana att våren är på g, ingen vågar egentligen säga det högt, men alla vet att det är nära. Solskenet kämpar på och folk halkar lite, lite mindre. 
 
Och om precis en vecka åker jag, Jossan och Cissi till huvudstaden för en weekend med bland annat Ed Sheeran konsert, shopping, hotellhäng och sånt där bra. Och då kommer våren börja på riktigt. Så det så.
 
/ Allmänt /

After you, hell will be easy.

Hej tisdag.
Igår gröpte två personer ut min andra visdomstand ur min mun. Det gick cirka hundra tusen ggr bättre än förra gången, och nu i efterhand har jag inte blivit så sjuk att jag tror att jag ska dö. Så jag kan med säkerhet säga att det den här gången gick ganska så lyckat! Om man jämför med förra.
 Min kind är dock så svälld att jag inte vill visa mig utomhus, känns som att jag har ett kilo bomull i kinden. 
 
På söndag var jag på stan och fick syn på en person som jag hade hoppats jag aldrig skulle behöva se igen. Jag minns inte senaste gången jag såg honom, jag bryr mig inte. Jag fick sån jävla stark lust att kicka in hans näsa och den känslan höll i sig rätt länge.
 Men, jag vill inte se dig i min stad, på mina gator, på mitt universitet, på klubbarna jag går på och på bussarna jag åker med. Så gör mig tjänsten att hålla dig långt borta från mig, det är du skyldig mig.
 
När jag äntligen återförenades med Cissi och Jossan efter min sjukvecka så åt vi ofc livets mat. Vem sa att man inte kan köpa lycka? Jag åt det även dagen efter, som sista måltid in case att jag inte skulle överleva tanduttagningen. 
 
Och så har jag äntligen besökt Runt Hörnet, sjukt mysigt ställe här. Kolla ba.
 
Åt oumph-tacos och maj gaddd fuck vad det var gott.
 
Vill bara hoppa fram några dagar nu. Till när den här svullnaden i min mun har lagt sig. Orkar inte med känslan att vara så obekväm i sin egen kropp, det är det värsta som finns. 
 
Se ya. 
xx