/ Allmänt /

After you, hell will be easy.

Hej tisdag.
Igår gröpte två personer ut min andra visdomstand ur min mun. Det gick cirka hundra tusen ggr bättre än förra gången, och nu i efterhand har jag inte blivit så sjuk att jag tror att jag ska dö. Så jag kan med säkerhet säga att det den här gången gick ganska så lyckat! Om man jämför med förra.
 Min kind är dock så svälld att jag inte vill visa mig utomhus, känns som att jag har ett kilo bomull i kinden. 
 
På söndag var jag på stan och fick syn på en person som jag hade hoppats jag aldrig skulle behöva se igen. Jag minns inte senaste gången jag såg honom, jag bryr mig inte. Jag fick sån jävla stark lust att kicka in hans näsa och den känslan höll i sig rätt länge.
 Men, jag vill inte se dig i min stad, på mina gator, på mitt universitet, på klubbarna jag går på och på bussarna jag åker med. Så gör mig tjänsten att hålla dig långt borta från mig, det är du skyldig mig.
 
När jag äntligen återförenades med Cissi och Jossan efter min sjukvecka så åt vi ofc livets mat. Vem sa att man inte kan köpa lycka? Jag åt det även dagen efter, som sista måltid in case att jag inte skulle överleva tanduttagningen. 
 
Och så har jag äntligen besökt Runt Hörnet, sjukt mysigt ställe här. Kolla ba.
 
Åt oumph-tacos och maj gaddd fuck vad det var gott.
 
Vill bara hoppa fram några dagar nu. Till när den här svullnaden i min mun har lagt sig. Orkar inte med känslan att vara så obekväm i sin egen kropp, det är det värsta som finns. 
 
Se ya. 
xx